Sørum IL v/sykkelgruppa inviterer til trening!

Postet av Sørum IL den 25. Apr 2017

Sørum IL v/sykkelgruppa inviterer til trening!
Oppstart torsdag 4. mai kl 1800 på idrettsplassen i Lørenfallet.

Se her: Oppstart sykkeltrening 2017.pdf



La Sørum skole bestå

Postet av Sørum IL den 24. Apr 2017

La Sørum skole bestå!

Sørum IL sendte inn svar på høringsuttalelsen til Sørum kommune, se vedlegg. Det er viktig for Sørum IL at Sørum skole består slik den er i dag, med barneskole 1-7 trinn. Mister vi skolen i nærmiljø vil det kunne få konsekvenser for hva idrettslaget skal/kan tilby av aktivitet. Flyttes alle barna til Vesterskaun vil de naturlig helle mot Frogner IL på lik linje som barna på Vesterskaun skole gjør i dag.

Idrettslaget håper at innsatsen som mange viste i dag "Slå ring om Sørum skole" og som også gjenspeiler innsendte høringsuttalelser fra andre, gjør at kommunestyret endrer sitt vedtak om å legge ned Sørum skole.

Sørum idrettslag deltok sammen med FAU på Sørum skole Vesterskaun skole, samt Lørenfallet og omegn vel på møte med to politikere vedrørende Utdanningsutvalget forslag om nedleggelse av Sørum skole og bevarelse av Vesterskaun skole. Dette var ikke et møte i regi av utdanningsutvalget, men vi fikk komme med synspunkter. Vi har skrevet en kort oppsummering som vi mener gjenspeiler møte, sett med Sørum IL sine øyne. Det er ikke alle punkter på møtet som er gjengitt i vår oppsummering.



Stomperudkarusellen 2017 - resultater 1. løp

Postet av Sørum IL den 19. Apr 2017

Foto: Jon Wiik.

I et flott vårvær stilte over 90 deltakere opp i sesongens første Stomperudkarusell som tradisjon tro er den 5k m kontrollmålte Bingenrunden.

Her er resultatene

Vinner (bildet under) ble Runar Sæther fra Rye Sportsklubb med den sterke tiden 16.12.6.

Se den flotte reportasjen i

Sportsmanden