Løpebanen er stengt inntil videre

Postet av Sørum IL den 9. Nov 2020

Grunnet anleggsarbeider på Stomperud stadion måtte vi grave på tvers av løpebanen, samt langs mesteparten av den ene langsiden. Inntil vi får satt banen i stand igjen ser vi oss dessverre nødt til å holde den stengt av sikkerhetsmessige årsaker. Vi håper å få rettet ut det stykket som ble gravd over så snart som mulig, men vet dessverre ikke helt når det blir.


Mvh
Styret, Sørum IL


0 Kommentar

Tradisjonell julegrantenning avlyses pga covid-19

Postet av Sørum IL den 9. Nov 2020

Grunnet den pågående pandemien  har Sørum idrettslag besluttet å avlyse årets julegrantenning på Stomperud Stadion 1. søndag i advent. 

Det vil bli satt opp juletre, og kanskje kommer nissen for å tenne julelysene........

Vi ønsker alle en hyggelig førjulstid og ønsker velkommen til tidenes julegrantenning i 2021.

Ta vare på hverandre!

//Sørum IL


0 Kommentar

Løpebanen er stengt - ballbingen er åpen

Postet av Sørum IL den 26. Okt 2020

Løpebanen på Stomperud stadion er fra nå av stengt for vinteren, slik at vi kan gjøre nødvendige arbeider på den for å få den i god stand til neste sesong.

Stomperudbingen forblir åpen, men vi ber om at man benytter porten nærmest Haldenveien for å komme inn dit, ikke inngangen midt på.


0 Kommentar

Ny ballbinge på Stomperud stadion

Postet av Sørum IL den 9. Okt 2020

I forbindelse med Sørum ILs 100-årsjubileum og Idrettslagets dag, var det også duket for åpning av vår splitter nye ballbinge på Stomperud stadion. I tråd med markedsføringen av idrettslaget i den nye kommunen, har SIL valgt å gi ballbingen navnet "Stomperudbingen".

Total Uteservice har bistått med grunnarbeidene, selve bingen er levert av Uniqa. Bjørnar Kristiansen, eller "ballbingens far" fra SIL-styret har stått som ansvarlig (og primus motor) for prosjektet fra Sørum ILs side.


0 Kommentar

test

Postet av Sørum IL den 7. Okt 2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline