Løpebanen er stengt - ballbingen er åpen

Postet av Sørum IL den 26. Okt 2020

Løpebanen på Stomperud stadion er fra nå av stengt for vinteren, slik at vi kan gjøre nødvendige arbeider på den for å få den i god stand til neste sesong.

Stomperudbingen forblir åpen, men vi ber om at man benytter porten nærmest Haldenveien for å komme inn dit, ikke inngangen midt på.


0 Kommentar

Ny ballbinge på Stomperud stadion

Postet av Sørum IL den 9. Okt 2020

I forbindelse med Sørum ILs 100-årsjubileum og Idrettslagets dag, var det også duket for åpning av vår splitter nye ballbinge på Stomperud stadion. I tråd med markedsføringen av idrettslaget i den nye kommunen, har SIL valgt å gi ballbingen navnet "Stomperudbingen".

Total Uteservice har bistått med grunnarbeidene, selve bingen er levert av Uniqa. Bjørnar Kristiansen, eller "ballbingens far" fra SIL-styret har stått som ansvarlig (og primus motor) for prosjektet fra Sørum ILs side.


0 Kommentar

test

Postet av Sørum IL den 7. Okt 2020


0 Kommentar

Stomperud stadion

Postet av Sørum IL den 7. Okt 2020

I forbindelse med "Idrettslagets dag" og 100-årsjubileet til Sørum IL, besluttet SIL at idrettsplassen med det generiske navnet "Idrettsplassen i Lørenfallet" skulle få et offisielt, ordentlig navn. Som et ledd i en prosess hvor vi ønsker å sette både Sørum IL og tettstedet Lørenfallet mer på kartet, spesielt i en nylig sammenslått storkommune, valgte vi et navn som for det første har lange tradisjoner i idrettslaget, og som også er godt egnet til å vekke litt oppmerksomhet.


Det betyr at fra september 2020 er det offisielle navnet Stomperud stadion, oppkalt etter vår alles kjente og kjære nummer 91 August Stomperud, som i norsk litteraturhistorie er fra Sørum.


Sørum IL vil jobbe med å få innarbeidet det nye stadionnavnet der det lar seg gjøre.


0 Kommentar

test

Postet av Sørum IL den 6. Okt 2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline