Velkommen til julegrantenning i Lørenfallet

Postet av Sørum IL den 26. Nov 2022

Søndag 27.11 kl 16:00 er det endelig klart for julegrantenning i regi av Sørum Idrettslag. Vi kan love god stemning og deilige fristelser for de som tar turen til Stomperud stadion. 

Her er det nissegaranti og godteposer til alle barn!

Gratis gløgg og pepperkaker til alle, og mulighet for å kjøpe deilige fristelser.

Ta en tur da vel!
Fiidrettsgruppen tildelt midler fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Sørum IL den 25. Nov 2022

Sørum IL sin friidrettsgruppe har vært så heldig å få støtte til å kjøpe inn noe nytt friidrettsutstyr samt arrangere en åpen dag for alle!

Tusen takk for støtten - dette blir bra!

TildelingsvideoSkildheim Sport selger sko og hansker på Vinterkarusellen lørdag 12.11

Postet av Sørum IL den 11. Nov 2022

Dersom noen trenger nye sko eller noen skikkelig gode hansker vil Skildheim Sport ha salgsstand under Vinterkarusellen som går av stabelen på lørdag 12.12 kl 14:30. Velkommen til å delta eller heie!Bli med på Vinterkarusellen på Romeriket

Postet av Sørum IL den 6. Nov 2022

Lærenskog friidrettslag inviterer til den 50. vinterkarusellen med 10 løp i perioden oktober 2022 - mars 2023. Første løp er allerede avholdt, men det er 9 flotte løp igjen. 

Neste løp avholdes hos Sørum IL, og det er Bingenrunden - 5. km - som skal gjennomføres. 

Lyst til å sette ny pers på Bingenrunden, og prøve seg på mange andre flotte løp?


Påmelding til hele karusellen
 Mer informasjon 


Lys i lysløypa

Postet av Sørum IL den 1. Nov 2022

Hei alle brukere av lysløypa vår, på grunn av høye strømpriser ser vi oss dessverre nødt til å være litt restriktive med bruk av lys i lysløypa denne vinteren. I utgangspunktet vil lyset være på når det er organisert trening i anlegget, i tillegg skal vi komme tilbake med info om ett eller to faste tidspunkter i løpet av uka hvor det vil være belysning i en gitt periode.

Vi synes selvsagt ikke det er spesielt trivelig å måtte innføre slike tiltak, men vi er nødt til å redusere bruken så lenge strømprisene er så høye som de er, slik at vi kan holde kostnadene så lave som mulig for å unngå at det går ut over øvrig tilbud fra idrettslaget. Vi håper vi så snart som mulig kan komme tilbake til normal belysning i anlegget høst- og vinterstid igjen.