VELKOMMEN TIL SØRUM IDRETTSLAG - IDRETTSLAGET FOR ALLE!

Sørum Idrettslag ble stiftet den 13. september 1920, og har i dag omlag 400 aktive medlemmer. Idrettslaget holder til sentralt i Lørenfallet, der vi har klubbhus, friidrettsanlegg fotballbaner og en sandvolleyballbane. I tillegg benytter vi fasiliteter i nærområdet som bassenget på Sørvald, gymsalen på Sørum skole og ikke minst det store tur- og løypenettet i kommunen til gjennomføring av våre aktiviteter.

Sørum IL har et organisert tilbud innen allidrett, friidrett, fotball, ski og sykkel. I tillegg har idrettslaget et tilbud for uorganisert aktivitet gjennom sandvolleyballbanen. I planene våre ligger også utbygging av en ballbinge med mulighet for skøytebane vinterstid. Sørum idrettslag er et lavterskel idrettslag som baserer sitt treningstilbud på frivillig innsats og ungdomstrenere. Det er derfor viktig med et godt samarbeid med andre klubber for å kunne tilby utøvere som ønsker å satse videre et godt treningsmiljø. Sørum IL er aktivt med i idrettsrådet.


Sørum IL er arrangør av alle Stomperud arrangementene i kommunen; Stomperudrennet, Stomperudrittet, Stomperudkarusellen og Stomperudmarsjen. En egen gruppe i idrettslaget, SAS - Stomperud Arrangementene i Sørum, står ansvarlig for alle disse arrangementene. Dette er arrangementer som er kjent utenfor idrettslagets - og kommunens grenser, og er med på å sette Sørum IL på kartet.

For å kunne tilby mange ulike aktiviteter og drifte anlegget vårt, trengs det mange engasjerte voksenpersoner! Sørum IL består av mange dyktige, frivillige ildsjeler, men vi trenger alltid flere. Det er mange ullike verv som skal bekles i de ulike gruppene, som funksjoner i de ulike styrer, trenere, oppmenn, funksjonærer osv.

Sørum IL er et viktig sosialt holdepunkt i nærmiljøet for både barn, unge og voksne. Her treffer du mange hyggelige mennesker i ulike sammenhenger. Ta kontakt om du ønsker å melde deg på – vi trenger deg!