Sørum IL - fremtiden

Postet av Sørum IL den 24. Sep 2018

Sørum Idrettslag søker alltid etter å utvikle oss videre. Vi har det siste året vært med i engasjementet rundt bevaring av Sørum skole, noe som foreløpig ser ut til å være en sak med lykkelig slutt.

Men hva som skjer i fremtiden er alltid uvisst. Blant annet derfor, men også fordi vi ser at vårt nåværende idrettsanlegg begynner å dra på årene, ønsker vi alt nå å se på muligheten for å kunne bygge et nytt idrettsanlegg.

For at vi skal ha muligheten til å realisere et slikt prosjekt, er vi avhengig av flere ting, men ikke minst økonomisk kapital. Derfor har Sørum IL, etter vedtak fra årsmøtet, satt i gang et arbeid som foreløpig er konkretisert i en høringsuttalelse til Sørum kommune om kommuneplanen. Det vi ønsker er å på sikt omregulere tomten hvor dagens idrettsanlegg ligger til boligformål, slik at vi kan selge tomten til boligutvikling, samtidig som et område ved lysløypa og Sørum skole omreguleres til idrettsformål og deretter kan makeskiftes mot andre av idrettslagets tomteareal, for at vi kan bygge nytt idrettsanlegg der.

Vi ønsker å bygge et mer moderne anlegg enn vi har i dag, med friidretts- og fotballanlegg som tilfredsstiller dagens krav sportslig, i tillegg til å erstatte dagens klubb- og foreningshus med lokaler i en enkel idrettshall, en hall som forhåpentligvis også kan fungere som en oppgradert gymsal for Sørum skole.

Ved å få realisert disse planene, håper Sørum IL på å få et økt elevgrunnlag for Sørum skole, noe som vil være meget viktig for å kunne beholde skolen også i mange år fremover, i tillegg til at vi kan bidra til å utvikle Lørenfallet som tettsted, samt ikke minst kunne gi alle våre barn og unge (og voksne) et bedre sportslig tilbud her i bygda.

Men dette tar tid. Først har vi nå sendt inn en høringsuttalelse til kommunen, prosessene videre er langdryge, og en eventuell flytting av idrettslaget vil ikke bli realisert på flere år enda, vi snakker nok om i alle fall 10 år før det skjer mye konkret, sannsynligvis også flere år enn det, men et sted må vi begynne, og det har vi nå prøvd å gjøre.

Vi håper kommunen ser positivt på vårt innspill, så vil tiden vise hva vi kan få til her i Lørenfallet, men støtt gjerne opp om arbeidet, Sørum IL er alltid åpne for flere medlemmer og for flere frivillige som kan ta et verv i idrettslaget. Vi trenger deg.Stomperudkarusellen løp 4 - resultater

Postet av Sørum IL den 18. Sep 2018

Siste løp i årets Stomperudkarusell gikk av stabelen fra idrettsplassen i Lørenfallet i kveld. Mye regn i løpet av dagen hadde ført til mye overvann på løpebanen. Det var umulig å arrangere 800m løp på banen. Vi måtte derfor improvisere og både barneløpet og voksenløpet gikk på vegen rundt banen. De unge løp 400 m og de voksne løp 750 m på vegen rundt idrettsanlegget. dette ble godt mottatt av deltakerne. Det var likevel flere heat slik som på 800 m.

Regnet sluttet før arrangementet startet og det ble likevel ganske gode løpsforhold.

De som hadde gjennomført 3 løp i karusellen kunne hente sine premier i dag. Sammenlagtvinnere må vente til resultatene er regnet ut og vil få premien tilsendt i posten.

Se dagens resultatliste: Resultater Barnas dag 2018

Postet av Sørum IL den 13. Sep 2018PROGRAM: Barnasdag_2018.pdfBARNAS DAG 2018

Postet av Sørum IL den 13. Sep 2018Program: Barnasdag_2018.pdfStomperudrittet - kart og GPS koordinater

Postet av Sørum IL den 28. Aug 2018

Mye av løypene er skiltet og det er fine forhold. 
Her er gps-linkene for distansene:

36 km:                https://ridewithgps.com/routes/28028313

28 km:                https://ridewithgps.com/routes/28118544

16 km:                https://ridewithgps.com/routes/28455453Stomperudkarusellen løp 3 - resultater

Postet av Sørum IL den 16. Aug 2018

Nest siste løp i Stomperudkarusellen i flott sommervær. Her er resultateneBarnas dag 2018

Postet av Sørum IL den 3. Jul 2018

Hei

Lørdag 15. september er det igjen klart for BARNAS DAG på idrettsplassen i Lørenfallet.

I den forbindelse har Sørum IL behov for frivillige som stiller opp til diverse oppgaver både før, under og etter arrangementet. Kan du bidra, eller kjenner du noen som kan det? Ta kontakt med oss, send en mail til idrettslag@sorumil.no eller kontakt oss på facebook.Stomperudkarusellen løp 2 - resultater

Postet av Sørum IL den 14. Mai 2018

Andre løp i Stomperudkarusellen gjennomført i nydelig vær i dag. Løpet gikk i flott sommervær med 20 grader i en tørr og fin løype på 9 km kombinert veg og terreng. Glenn Røisgaard vant herreklassen på 32.23.8 og Thea Haug vant dameklassen på 40.32.4. Gutter og jenter 7 - 14 år løp 300m på bane. Se fullstendig resultatliste her Resultat løp 2Stomperudkaruselle - resultater 1. løp

Postet av Sørum IL den 14. Mai 2018

Stomperudkarusellen ble skutt igang i dag med meget stor deltakelse og gode resultater. Det var en stor økning i ant...all deltakere i klassene for voksne, og en meget stor og gledelig økning i deltakelsen i barneklassene. Frode Stenberg fra Lørenskog Friidrett var raskest på 5 km vegløp på den meget sterke tiden 15.17.2. Av kvinnne var Emilie Høgne, Aurskog-Høland, som løper i klassen 15-16 år den raskeste på 5 km. Hun brukte 19.51.3. I barneklassene var Olav Gillebo i kl. 11-12 år fra Sørum den raskeste i løypa på 600m. Han løp på 2.03.2. Av jentene var Karoline Olstad Dahl, Sørum i kl. 13-14 år raskest med 2.25.5. Hele resultatlista finner dere her: Resultat løp 1Påmelding til Friidrettstrening 2018 er nå åpen!

Postet av Sørum IL den 16. Apr 2018

Sørum IL tilbyr nå friidrettstrening til skolebarn på 1. -7. klassetrinn.

Treningstider: Torsdager kl 18:00 – 19:00

Sted: Idrettsbanen i Lørenfallet

Oppstart: 3. mai 2018

Pris: 400 kr

Påmelding: https://goo.gl/forms/9LoPAAlDyCIguU0l1

Foreldremøte avholdes i treningstidsrommet 3. mai.

Vi holder på frem til sommerferien, starter opp igjen til skolestart og avslutter sesongen til høstferien. Velkommen til Stomperudløpet 2018

Postet av Sørum IL den 23. Mar 2018

Vi inviterer til et skikkelig terrengløp i Sørum.

Her er invitasjonen

Stomperudløpet_2018.pdfVelkommen til Stomperudkarusellen 2018

Postet av Sørum IL den 23. Mar 2018

Snart er det vår og her er invitasjonen til årets Stomperudkarusell.

Invitasjon og påmeldingSkikarusell premieutdeling søndag 11.03 kl 17:00

Postet av Sørum IL den 7. Mar 2018

Minner om at det er premieutdeling for alle deltakere i Sørum IL sin Telenor Skikarusell førstkommende søndag 11.03.2018. 
Utdelingen finner sted på Foreningshuset i Lørenfallet fra kl 17:00. 
Det blir enkel servering, bildefremvisning og pokal og diplom til alle som har deltatt. 

Velkommen! 
Hilsen skikarusellkomiteen
Årsmøte Sørum IL

Postet av Sørum IL den 5. Mar 2018

Sørum Idrettslag inviterer til årsmøte for 2017

Onsdag 4. april 2018 kl. 19:00 på Foreningshuset i Lørenfallet.

Forslag som skal behandles av årsmøtet må sendes til styret senest 21. mars 2018

Agenda:

  • Åpning
  • Godkjenning av innkalling og saksliste
  • Valg av dirigent og sekretær
  • Valg av to personer til å underskrive protokollen
  • Årsberetning, regnskap og budsjett fra idrettslaget
  • Fastsette medlemskontingent
  • Pause
  • Innkomne forslag
  • Valg iht. vedtekter
  • 10.Utmerkelser

Alle forslag til styret sendes til idrettslag@sorumil.no

Sørum IL ønsker alle interesserte velkommen til årsmøtet, og håper på stor interesse og deltagelse med godt engasjement. Vel møtt!
Sørum Idrettslag søker flere frivillige til styrer og verv

Postet av Sørum IL den 5. Mar 2018

Sørum idrettslag står foran et «generasjonsskifte» og opplever nå et stort behov for å fylle opp med folk som vil være med å ivareta (og utvikle) det brede tilbudet SIL kan tilby i dag.

Vi søker deg som er engasjert i barneidrett og lokalsamfunnet …

… som ønsker å bidra til at det fortsatt skal finnes et rikt aktivitetstilbud i Lørenfallet.

… som brenner for at barna skal ha et godt fritidstilbud.

… som kanskje har småbarn som vil være aktive medlemmer en stund frem i tid.

… som er villig til å sette av noen timer i måneden til idrettsrelatert styrearbeid e.l.

Alle som vil bidra er hjertelig velkommen. Erfaring innenfor administrasjon, styreverv, regnskap eller idrettsarrangement er et pluss, men absolutt ikke påkrevd. Alt kan læres!

I Sørum IL vil du få:

En sosial møteplass med folk i lokalsamfunnet.

Erfaring med styrearbeid og idrettsarrangement.

Mulighet for å påvirke og utvikle idrettslagets vei videre.

Skape idrettsglede for barn i nærmiljøet.

SIL er et lavterskeltilbud med fokus på barneidrett, og består av:

AU – arbeidsutvalget består av leder for idrettslaget, regnskapsansvarlig, ansvarlig for medlemsregisteret, sekretær, og har ansvar for renhold, banemannskap, kioskansvarlig, IT-ansvarlige mm. De er hovedansvarlige for Barnas Dag og Julegrantenningen. Vi trenger å få inn 4 til 6 nye styremedlemmer i AU. To står på valg til leder- og økonomirollen. Kontakt nåværende leder for Sørum IL, Jarle Graff: 900 71 923, sekretær Berit Viddal: 971 43 605 eller mail: au@sorumil.no

HS – HS er Hovedstyret for hele idrettslaget og er øverste besluttende organ, og består av AU og styreleder for hver av de andre idrettsgruppene. AU jobber på oppdrag fra HS.

Allidretten – Sesongen 2017/2018 har allidretten to barnehagegrupper, én gruppe for 1. og 2. klasse og én for 3. klasse. De tilbyr også multisport for 4-7. klasse. Allidretten har bl.a. svømming/bading for alle gruppene. Hver gruppe trenger trenere, trenerkontakter, og folk med livreddersertifisering. En del av oppgavene tillegges foreldrene, men allidretten sentralt administrerer oppsett, medlemslister og eget regnskap. De er også ansvarlig for Idrettslekene; 4 dager med full aktivitet på idrettplassen for barneskole-elever uka før sommerferien begynner. Til våren vil det være behov for ny leder og flere styremedlemmer / trenerkontakter. Kontakt nåværende leder Marit E. Thomas: 980 61 966, marit.enger.thomas@kjelle.vgs.no

Skigruppa – Skigruppa arrangerer skileik og skitrening for barn på 1. – 7. klassetrinn i vinterhalvåret. I tillegg er gruppen ansvarlig for den årlige Telenor skikarusell. Høsten 2017 hadde skigruppa 25 aktive deltakere. Interesserte kan ta kontakt med leder: Monica Møllevik Eek: 48059589, ski@sorumil.no 

Friidretten – Etter flere år uten friidrettsgruppe ble det våren 2017 startet opp igjen som et prøveprosjekt. Ca. 18 barn deltok i snitt gjennom sommerhalvåret, og dersom interessen er til stede til våren starter vi opp igjen. Skistyret er også fungerende styre for friidretten, og til våren er det ønskelig med en fast trenerkontakt til gruppen.  Ta kontakt med leder: Monica Møllevik Eek: 48059589, ski@sorumil.no

Sykkelgruppa - Sykkelgruppa har ett offroad-tilbud for barn/ungdom på Sørum skole fra 4. til 7. klasse. Samt ett voksentilbud til de som trener anslagsvis 2 ganger pr uke. Arrangementsmessig bidrar de på Barnas Dag og har ansvaret for kioskdrift og all servering på Stomperudrittet. Pr i dag er det fem personer i styret, noe som fullt ut dekker behovet for 2018. Men vil likevel gjerne rekruttere 2 personer til styret som kan overlappe fra sesongen 2018 til 2019. Det er også behov for 2 trenere til barne- / ungdomsgruppa. Det er på sikt behov for «nytt blod» og gjerne personer med barn/ungdom på ovennevnte skoletrinn.

Hvis du vil gjøre en innsats for sykkelinteressen i lokalsamfunnet, ta kontakt med leder Jan Erik Haugen: 95400755, jan.erik.haugen@midthaug.no

SAS – SAS-gruppa er ansvarlig for alle Stomperudarrangementene. I tillegg legger de ned mye dugnadsarbeid, har jobbet frem utbygging og -bedring av lysløypa, og sitter på mye kunnskap og erfaring fra SIL. Som ett eksempel av mange, gjennomførte de høsten 2017 bl.a. Stomperudrittet; med et stort antall klasser og løyper, var avsluttende runde i NorgesCupen for terrengmaraton og Regionmesterskapet Øst. De hadde med seg ca. 90 frivillige. På sikt vil det være behov for noen til å ta over stafettpinnen og videreføre disse tradisjonsrike arrangementene. Ta kontakt med leder Per Hannaseth: 400 05 421, sas@sorumil.no

Fotballgruppa – Høsten 2017 hadde SIL 8 fotballag, fra barnehagegruppe til oldboys, og er en svært populær gruppe. Det er ca. 100 aktive fotballspillere i SIL, og 150 medlemmer. Vårt fokus er på lavterskel breddefotball og å ha så mange spillere med så lenge som mulig. Ved nok interesse og bemanning gjennomføres Tine Fotballskole for barn på sensommeren. Gruppa er avhengig av mange frivillige og foreldre som stiller som trenere, assistenter og kioskvakter. Styret består av 5 medlemmer, og vil gjerne ha kontakt med flere som ønsker å bidra i en eller annen form. Ta kontakt med leder Roy Frivoll: 930 90 980, raf@avantor.no

Interesserte bes å ta kontakt innen 20. mars.

www.sorumil.noÅrsmøte i skigruppa

Postet av Sørum IL den 1. Mar 2018

Årsmøtet i skigruppa avholdes mandag 12. mars kl.19:00 på klubbhuset. Saker må være innmeldt 10 dager før møtet, og kan sendes til ski@sorumil.no.

Monica Møllevik Eek - leder skigruppa
Stomperudrennet resultater

Postet av Sørum IL den 26. Feb 2018

Et flott gjennomført renn med stor deltakelse.

Her er resultatene:  Resultater StomperudrennetStomperud Vinterritt Invitasjon

Postet av Sørum IL den 23. Feb 2018

Vi inviterer til Vinterritt i Sørum, nærmere bestemt på Sørum Skole, lørdag 3. mars.

Løypene kan sykles i fra mandag, 26. februar. Mye av traseen er i eksisterende skiløype, denne blir slodde til rittet.

Påmelding og info finnes i forrige innlegg om rittet lenger nede.

Stomperudrennet 17. februar 2018

Postet av Sørum IL den 8. Feb 2018

I år ser det virkelig ut til at det blir arrangert Stomperudrenn lørdag 17. februar!

Snøforholdene er gode. Løypemannskapene har gjort en strålende jobb hittil og har planer om å fortsette med dette fram til rennet.

I år er det ny løype for Stomperudrennet. Løypa går fra Sørum skole opp til Egneråsen, rundt Egneråsen og over åsen (der hvor NATO tidligere hadde sitt store anlegg) og ned tilbake til Bøhlerteiet og tilbake til skolen. Det er matstasjon på Bøhlerteiet både på utovertur og innovertur. Løypa er 25 km og er merket med gule bånd. Løypa inneholder både noen skikkelige motbakker og skikkelige unnabakker, så vis forsiktighet.

Påmeldingen: https://registrering.eqtiming....

Info: stomperudrenn-2018-info.docx

Telenor Skikarusell renn 4 - gjennomført

Postet av Sørum IL den 8. Feb 2018

Med fantastiske forhold i skisporet sto det 27 flotte skiløpere på startstreken ved årets siste skikarusell - renn. Denne gangen var det klassisk stil det skulle konkurreres i, og det var ingenting å si på innsatsen. Resultatlisten finner dere under nyheten. Årets skikarusell er nå avsluttet, og i alt 37 barn har deltatt ila karusellen. Alle barn som har deltatt vil motta diplom og pokal i Foreningshuset i Lørenfallet søndag 11. mars kl 17:00. Det blir enkel servering. Takk for i år, og velkommen igjen til neste år!

2018 - Resultater Skikarusell Renn 4.pdfStomperud Vinterritt 3. Mars 2018

Postet av Sørum IL den 8. Feb 2018

Vi i i Sørum IL prøver oss også i 2018 med Stomperud Vinterritt.
Merk at det ikke er tillatt å sykle i løypa før 18. februar på grunn av Stomperudrennet 17. februar.

Påmelding: https://registrering.eqtiming....
Hjemmeside: https://www.facebook.com/Stomp...
Info: Arrangementsinfo vinterritt 2018.docxTelenor Skikarusell renn 3 gjennomført

Postet av Sørum IL den 1. Feb 2018

Nok en gang fikk vi gode forhold under skikarusellen. Denne gangen var det 27 skiløpere som stilte på startstreken. Resultatlisten finnes under. Siste renn blir forhåpentligvis neste tirsdag forutsatt skiføre!
Alle som deltar på minimum ett renn får flotte premier!
Kom da vel!

2018-Resultater-skikarusell-renn-3.pdf
Velkommen til Stomperudrennet 2018

Postet av Sørum IL den 30. Jan 2018

VELKOMMEN TIL STOMPERUDRENNET 2018!

I år har vi vært heldige med vinterværet, og satser på et Stomperudrenn

LØRDAG 17. FEBRUAR.

START FRA 11:00

Selve stomperudløypa er 25km og er merket med gule bånd.

KONTIGENT OG KLASSER: Turrennklasser 25km - 390kr Trimklasser 12km - 190kr Ungdomsklasser 12km - 180kr 87 klassen (påmelding og betaling ved start) - 100kr 87 familieklasse (påmelding og betaling ved start) - 200kr

Etteranmeldingsgebyr (turrenklasser og trimklasser 12km) 110kr.

PÅMELDING SKJER VIA EQTIMING HER

Påmelding er åpen til 16. februar 2018, kl. 23.59.

---

BARNAS STOMPERUDRENN

Vi følger opp suksessen med eget Stomperudrenn for barn. Rennet vil foregå samtidig som de voksne deltakerne i Stomperudrennet er ute i løypa.

Start og innkomst for barna er lagt til målområdet for Stomperudrennet.

PÅMELDING HER

KLASSER 2KM KLASSISK, TIDTAKING - START 11.15

11år jenter og gutter - født 2007

11år jenter og gutter - født 2007

1KM KLASSISK, TIDTAKING - START 11.25

10 år jenter og gutter – født 2008

10 år jenter og gutter – født 2008

9 år jenter og gutter – født 2009

8 år jenter og gutter – født 2010

7 år jenter og gutter – født 2011

6 år jenter og gutter – født 2012

0 - 5 år jenter og gutter
Telenor Skikarusell renn 2 gjennomført

Postet av Sørum IL den 29. Jan 2018

Tross vind og snøføyk stilte 32 unge idrettsutøvere på startstreken til 2. renn i Sørum IL sin Telenor skikarusell tirsdag 23. januar. I renn 2 var det klassisk skistil det skulle konkurreres i, og det var ingenting å utsette på innsatsen. Du finner resultatlisten vedlagt.

Vi ønsker velkommen til 3. renn førstkommende tirsdag - samme tid samme sted :-)

2018- Resultater skikarusell renn 2 v3.pdf

Skisamling på Spåtind gjennomført - takk til sponsorer

Postet av Sørum IL den 29. Jan 2018

Helgen 19.01 - 21.01 avholdt skiklubben i Sørum IL sin årlige treningssamling, og i år gikk turen til Spåtind Sportshotell. Vi fikk flotte forhold med fine løyper og fint vær, så det ble mange gode treningsøkter på de unge idrettsutøverne.

For å mette små og store mager mellom måltidene på Spåtind, var vi så heldige å få masse deilig frukt fra Kiwi Sørumsand. Til vår sosiale samling lørdag, ga Bunnpris Sørumsand oss kr 500,-  til å handle godis og snacks for, og REMA 1000 gav oss 40 drikkekartonger. Premier til alle barna er gitt av Harald A.Møller (VW), SkiGo, Dnb, G-Sport og Kalas Originial Team Wear.

En stor takk til arrangør Signe S. Gillebo og altmuligdama Christine Abbott for vel blåst samling!
TELENOR SKIKARUSELL 2018 ER I GANG / Resultatliste 1 renn

Postet av Sørum IL den 17. Jan 2018

Tirsdag 16.01 kl 18:00 gikk startskuddet for Sørum IL sin Telenor skikarusell! Etter 2 år med dårlige snø- og føreforhold spilte endelig værgudene på lag med oss, og ga masse snø og perfekt temperatur på karusellens første renn. I alt 25 gutter og jenter i alderen 3  år til 17 år deltok, og her finner du resultatlisten:

2018 - Resultater Skikarusell Renn 1 16012018.pdf

Ingen er for ung, ingen for gammel - her er alle som har lyst til å være med velkommen. Alle barn som deltar på minimum 1 renn får premie! Bli med da vel!  
Hilsen Skikarusell komiteen