Julehilsen fra Sørum IL

Postet av Sørum IL den 14. Des 2015

Idrettslag ønsker medlemmer, bidragsytere og alle innbyggere i midtbygda en riktig god jul og et godt nytt år! Håper vi sees i 2016.
Idrettslaget søker etter ny renholder!

Postet av Sørum IL den 22. Nov 2015

Vi leter etter deg som har liker å rydde og vaske. Jobben er litt sesongavhengig, men det må stort sett vaskes hver uke gjennom hele året. Under fotballsesongen som er fra april tom oktober må det vaskes to ganger pr uke. I tillegg er det behov for ekstra vask når det er større arrangement, eks på dette er fotballskole og idrettskole.

Har du tid og lyst til å jobbe for oss, er du hjertelig velkommen til å søke. Lønn avtales.

Søknad sendes til leder@sorumil.no innen 30. november.
Barnas dag - støtte til Redd Barna

Postet av Sørum IL den 18. Okt 2015

Sørum idrettslag annonserte i forkant av barnas dag at årets overskudd skulle gis til Redd Barna, og da til Flyktningkrisen som er i Europa.

Det har tatt litt tid å beregne overskuddet, men i dag har vi overført 8 432 kroner til Redd Barna.

Vi oppfordrer andre til å gi et lite bidrag, se Redd Barna for mer informasjon.Fotballavslutning 2015

Postet av Sørum IL den 11. Okt 2015

Fotballavslutning for alle juniorspillerne i Sørum IL på Høyt & Lavt søndag 11. oktober - med ca 100 personer! Super dag med fint vær og hyggelig selskap. Mange som deltok, både barn og voksne. Ikke akkurat sommervær, men med varme klær er det ingen sak å holde på i flere timer. De fleste koste seg med klatring i trærne sammen med barna, men noen sørget også for varm mat ved grillen og litt drikke :-) Takk til alle som delte dagen med oss og håper dere alle blir med oss også til neste år!

Vi vil legge ut bilder i biblioteket til fotballgruppa. Er det andre som har bilder, setter vi pris på om dere sender de til oss - fotball@sorumil.no

Barnas dag 2015

Postet av Sørum IL den 23. Sep 2015

Barnas dag 2015
En super dag med strålende sol og mange barn i aktivitet. Sørum IL retter en stor takk til alle dere som tok dere tid til å bli med på arrangementet vårt! I løpet av dagen var det over 250 personer som var innom.

Vi har fått mange tilbakemeldinger om at det har vært et vellykket og bra arrangement - takk for tilbakemeldinger!

Idrettslaget ønsker å rette en stor takk til Premiesystemer a/s på Sørumsand for levering av flotte medaljer. Vi setter stor pris på at dere bidrar på en slik dag når overskuddet skal gå uavkortet til Redd barna. Tusen takk!

Vi gleder oss allerede til neste år!Hva skjer i høst?

Postet av Sørum IL den 20. Aug 2015

Hva skjer i høst? Idrettslaget arrangerer flere store arrangementer;
- Stomperudrittet lørdag 12. september
- Stomeprudmarsjen lørdag 19. september
- Barnas dag lørdag 19. september

I tillegg gjennomføres det løp i Stomperudkarusellen - tirsdag 25. august og 8. september.Fotballskolen 2015 - AVLYST

Postet av Sørum IL den 12. Jul 2015

Fotballskolen 10.-12. august - Avlyst

Sørum IL har en lang tradisjon med å arrangere Tine Fotballskole. I år har vi dessverre hatt en stor påmeldingssvikt. Til tross for påminnelser og utsatt frist er vi fortsatt langt under et minimumsantall av deltakere for å kunne arrangere en vellykket fotballskole. På bakgrunn av dette har vi derfor valgt å avlyse årets fotballskole.

Vi beklager ovenfor dere som allerede har meldt på barnet/barna og håper det ikke medfører store ulemper for dere.

Innbetalt påmeldingsavgift vil returneres i løpet av 2-3 dager.
Mobilretur 2015

Postet av Sørum IL den 2. Jun 2015

STØTT SØRUM IL - INNSAMLING AV GAMLE MOBILER

Sørum IL ble godkjent av Telenor til å være med på Mobilretur 2015. I den forbindelse deler vi ut informasjonsskriv til midtbygda denne uken (uke 23) med informasjon om når vi kommer å samler inn gamle mobiltelefoner. Vi håper dere vil gi oss deres gamle mobiltelefoner hvis dere har. Er dere ikke hjemme onsdag 17. juni, er det mulighet for å overlevere annet tidspunkt.

Det er fult mulig å levere inn gamle mobiler i vår kiosk på kampdager. Ta kontakt med oss på idrettslag@sorumil.no hvis dere ønsker mer informasjon.

Mobiltelefonene som samles inn legges direkte i innsamlingsposer som det ikke er mulig å stikke hendene ned i for å hente telefoner som er samlet. Det er sikkerhet knyttet til innsamling som sikrer at mobiler ikke kommer på avveie.

Dere vil finne mer informasjon på sidene til Telenor.Fotballskolen 2015

Postet av Sørum IL den 1. Jun 2015

Fotballskole 2015

Fotballgruppa arrangerer Tine fotballskole også i 2015. Invitasjon ble delt ut mandag 18. mai til skoler og barnehager.

Tidspunkt for årets Tine fotballskole blir 10.-12. august.

Påmelding er som vanlig innbetaling på vår bankkonto 1321.13.40899. Innbetaling må merkes med navn på barn og årstall (født), navn, telefon og e-post til en foreldre.

Fotballskolen er ikke bare for idrettslagets medlemmer. Her er alle velkomne til å delta.

Se invitasjon for mer informasjon om fotballskolen - Invitasjon 2015.pdfBarnas dag 2015

Postet av Sørum IL den 1. Jun 2015

Barnas dag 2015 - lørdag 19. september

Idrettslaget inviterer som vanlig til Barnas dag, i år blir arrangementet lørdag 19. september kl 1200. Vi håper så mange som mulig blir med oss denne dagen! Både medlemmer og ikke medlemmer av idrettslaget er invitert til å dele dagen sammen med oss.

I løpet av dagen vil de ulike gruppene våre presentere sin idrett i tillegg pleier vi å ha besøk av skytterklubben som lar ungene prøve seg på skyting (her er det aldersgrense).

Invitasjon til barnas dag vil bli levert ut på skoler, barnehager mm mandag 24. august. Da vil program for dagen være klart. Håper vi ser deg!Fotballskole - invitasjon

Postet av Sørum IL den 15. Mai 2015

Fotballgruppa arrangerer Tine fotballskole også i 2015. Invitasjon blir delt ut mandag 18. mai til skoler og barnehager.

Tidspunkt for årets Tine fotballskole blir 10.-12. august.

Påmelding er som vanlig innbetaling på vår bankkonto 1321.13.40899. Innbetaling må merkes med navn på barn og årstall (født), navn, telefon og e-post til en foreldre.

Invitasjonen vil bli lagt ut på våre sider 18. mai.Profiltøy for Sørum IL v/fotballgruppa

Postet av Sørum IL den 14. Mai 2015

Fotballgruppa har inngått ny avtale om profiltøy. Avtalen er inngått med Comet Sport Lillestrøm. Avtalen gir både idrettslaget og våre medlemmer 20 % ved kjøp av utstyr. Se vedlagte pdf filer som viser profiltøyet, prisen som er oppgitt vil det bli fratrukket 20 % rabatt på ved kjøp.

For bestilling av profiltøy, må man i butikken og prøve, samt forhåndsbetale klærne. Klærne hentes dagen derpå etter trykking.

Avtalen som vi har inngått med Comet Sport, er samme avtale som Sørumsand har. Dette gjør at vi har samme profilutstyr, med unntak av farge på jakke. Det er flere av våre medlemmer som både er medlem i Sørum og i Sørumsand. Dette gjør at mye av tøyet kan brukes uavhengig av om man spiller/trener for Sørum eller Sørumsand.

Sørum profiltøy side 1.pdf
Sørum profiltøy side 2.pdfSykkeltrening voksne

Postet av Sørum IL den 6. Mai 2015

Trening 2015 for alle voksne mandag 11.05 og 18.05.
Møt opp kl 1800 på idrettsplassen.
Treningens lengde avgjør vi når vi kommer.
Mye terreng og en pause underveis er alltid ett mål med turen.
Sykkeltrening for voksne

Postet av Sørum IL den 6. Mai 2015

Kommer mer tekstTine fotballskolen 2015 - 10.-12. august

Postet av Sørum IL den 28. Mar 2015

Fotballgruppa arrangere Tine fotballskole også i 2015. Invitasjon vil bli delt ut, men på et litt senere tidspunkt.

Tidspunkt for årets Tine fotballskole blir 10.-12. august.

Påmelding er som vanlig innbetaling på vår bankkonto 1321.13.40899. Innbetaling må merkes med navn på barn og årstall (født), navn og telefon til en foreldre.

Mer informasjon vil bli lagt ut på et litt senere tidspunkt.Årsmøtet 2014 - utdeling av treningsstipend og æresmedlemskap

Postet av Sørum IL den 28. Mar 2015

Sørum idrettslag gjennomførte årsmøte for sesongen 2014 mandag 23. mars. På årsmøtet ble det delt ut både treningsstipend og æresmedlemskap.

Treningsstipend
Ole Martin Sandness fikk 5 000 kr i treningsstipend for sine prestasjoner i sesongen 2014. Her er et utdrag av hva han har prestert:

Ole-Martin har i 2014 deltatt på en rekke stevner. Han startet friidrettssesongen med å bli kretsmester i terrengløp i mai. Så tok han 6. plass i ungdomsbirken løp i juni. Etter det ble det full fokus på baneløp. De beste prestasjonene er 2. plass på 800m og 1. plass på 1500 på DN Galan Youth i Stockholm hvor mange av de beste utøverne fra Danmark, Sverige og Norge i aldersbestemte lag deltok. Og seier i både 600m og 1500m i PEAB-lekene på Jessheim i september. Peab-lekene er Norges Friidrettsforbunds regionale ungdomsleker for aldersgruppen 13 og 14 år. Utøverne tas ut til kretslag og konkurrerer på vegne av kretsen. Det er konkurranser i tre ulike regioner. I 2014 er det Osterøy, Stjørdal og Jessheim som var arrangører. På Jessheim konkurrerte disse kretsene: Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold.

Æresmedlemskap
Ragnar Lund og Øivind Dahl ble utnevnt som æresmedlemmer i årsmøtet til idrettslaget for 2014, sistnevnte hadde ikke anledning til å delta på årsmøtet.

Begge to har en lang og god historikk i sin idrettsgren og meget gode prestasjoner. I tillegg har begge bidratt aktivt i en årrekke for idrettslag, på frivillig basis. Les mer om historien til dem begge her:

Ragnar Lund
Øivind Dahl
Oppstart fotballtrening G09

Postet av Sørum IL den 28. Mar 2015

Gutter 09 har fotballtrening torsdag kl 1730. Vi trener på nedre bane, møt opp hvis du vil være med å spille fotball.

Ta kontakt med oss på fotball@sorumil.no hvis du lurer på noe
Vil du være med i idrettslaget?

Postet av Sørum IL den 25. Feb 2015

Det nærmer seg årsmøtet for idrettslaget og vi trenger personer som har lyst til å være med i styrene våre, trener og bistand til anleggsarbeid.

Ta kontakt med oss på e-post idrettslag@sorumil.no

Idrettslaget driftes kun basert på frivillighet og vi er derfor helt avhengig av at foreldre bidrar i driften. Det er en flott møteplass både for voksne og barn som ønsker å delta i lokalsamfunnet!

En kort oversikt over hva vi trenger:
Vi trenger to til tre personer som skal ha hovedansvar for drift av kiosk. I det innebærer det innkjøp, vaktlister og andre oppgaver som tilfaller kiosken. Kiosken er kun åpen når det er fotballkamper eller andre arrangementer.

Vi har behov for medlemmer til styrene, her er det ulike oppgaver som skal utføres. Det avklares med den enkelte gruppe.

Vi har behov for trenere til gruppene våre, ta kontakt med aktuell gruppe hvis du har lyst til å bidra.
Innkalling til årsmøter 2014

Postet av Sørum IL den 25. Feb 2015

Idrettslaget inviterer medlemmer, utøvere og andre til årsmøter i mars.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtene må sendes til oppgitte e-postadresser.

Frist for å melde inn saker er 14 dager før hovedstyrets årsmøte, frist for resten av gruppene er en uke før årsmøte.


Agenda årsmøte 2014.pdfSesongen 2014 - G11

Postet av Sørum IL den 15. Jan 2015

Informasjon om sesongen kommer!