På toppen av pallen i Stenfjellrunden

Postet av Sørum IL - Ski den 5. Feb 2017Ole Tobias Utne Bjerke spurtslo konkurrenten og tok seieren i den 23 km lange løypa på Gåsbu i dag. Vi gratulerer:)

Resultatet
På toppen av pallen i Stenfjellrunden

Postet av Sørum IL - Ski den 5. Feb 2017

Ole Tobias Utne Bjerke spurtslo konkurrenten og tok seieren i den 23 km lange løypa i Stenfjellrunden på Gåsbu. Vi gratulerer:)

Her er Resultatet
Hvaltjernsprinten - sonerennet

Postet av Sørum IL - Ski den 30. Jan 2017

Sørum IL hadde flere deltakere i ilden i helga. 9 utøvere stilte stil start for Sørum IL i Hvaltjernsprinten søndag. Det var gøy å gå skirenn i igjen, Nå håper vi snøen snart kan komme til Sørum.

KM sølv til Ole Tobias Utne Bjerke

Postet av Sørum IL - Ski den 29. Jan 2017

Idag ble det sølv i KM fristil distanse for Ole Tobias. En sterk avslutning på en fin KM helg for Sørum IL. Resultatliste_Hvalstjernsprinten_2017.pdfI


KM bronsje i sprint klassisk 2017

Postet av Sørum IL - Ski den 28. Jan 2017

I dag ble det pallplass og bronsjemedalje for Ole-Martin E. Sandness i M17 da kretsmesterskapet i Akershus i sprint klassisk ble avholdt i Nes skiarena. Ole Tobias Utne Bjerke fikk en flott 8. Plass i M18. Her er Resultatlisten


Rapport fra det første NorgesCup renn for juniorer

Postet av Sørum IL - Ski den 16. Jan 2017

I helgen var det duket for NC renn i Nes. Sørum IL hadde 2 deltakere med. Ole-Martin E. Sandness i M17 og Ole Tobias Utne Bjerke i M18. Begge hadde mål om topp 30 plassering, men det gikk ikke helt denne gangen, men ikke langt unna for unge Bjerke.

Ole Tobias deltok i 10 km fristil på fredag og kom her på en meget flott 43 plass av 192 fullførte startende. På søndagens 10 km klassisk kom han på 54 plass av 185, også dette et veldig godt resultat.

Ole-Martin stilte i sprint klassisk på lørdag og kom på 94 plass av 185. Søndagens klassisk distanse endte ikke helt som ønsket, på en 68 plass av 182.

Det skiller lite mellom utøverne i disse to store klassene, så det er muligheter for begge gutta å nå målet om topp 30 ved neste korsvei. Vi ønsker lykke til videre.

Her ligger resultatene fra helgen NorgesCup i Nes


Ole Tobias starter skisesongen med pallplasser

Postet av Sørum IL - Ski den 8. Jan 2017

Sesongstart har gått så det suser for Sørum's andre års junior Ole Tobias Utne Bjerke. Av 3 renn hittil har det blitt 1 annenplass og 2 tredjeplasser. Første renn var rett før jul ble det 2 plass i Hakadalsrennet. Denne helgen ble det tredjeplass i Lommedalsrennet og i Lygnasæterrennet. Alle renn gikk i fristil. Dette lover godt for kommende helg hvor det første Norgescup rennet skal gå av stabelen i Nes. Her stiller begge våre juniorer, Ole Tobias i M18 og Ole Martin i M17. Vi ønsker lykke til.

Hakadalsrennet

Hakadalsrennet 2016


Lommedalsrennet 2017


Lygnasæterrennet 2017