La Sørum skole bestå

Postet av Sørum IL den 24. Apr 2017

La Sørum skole bestå!

Sørum IL sendte inn svar på høringsuttalelsen til Sørum kommune, se vedlegg. Det er viktig for Sørum IL at Sørum skole består slik den er i dag, med barneskole 1-7 trinn. Mister vi skolen i nærmiljø vil det kunne få konsekvenser for hva idrettslaget skal/kan tilby av aktivitet. Flyttes alle barna til Vesterskaun vil de naturlig helle mot Frogner IL på lik linje som barna på Vesterskaun skole gjør i dag.

Idrettslaget håper at innsatsen som mange viste i dag "Slå ring om Sørum skole" og som også gjenspeiler innsendte høringsuttalelser fra andre, gjør at kommunestyret endrer sitt vedtak om å legge ned Sørum skole.

Sørum idrettslag deltok sammen med FAU på Sørum skole Vesterskaun skole, samt Lørenfallet og omegn vel på møte med to politikere vedrørende Utdanningsutvalget forslag om nedleggelse av Sørum skole og bevarelse av Vesterskaun skole. Dette var ikke et møte i regi av utdanningsutvalget, men vi fikk komme med synspunkter. Vi har skrevet en kort oppsummering som vi mener gjenspeiler møte, sett med Sørum IL sine øyne. Det er ikke alle punkter på møtet som er gjengitt i vår oppsummering.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.