Årsmøtet 2014 - utdeling av treningsstipend og æresmedlemskap

Postet av Sørum IL den 28. Mar 2015

Sørum idrettslag gjennomførte årsmøte for sesongen 2014 mandag 23. mars. På årsmøtet ble det delt ut både treningsstipend og æresmedlemskap.

Treningsstipend
Ole Martin Sandness fikk 5 000 kr i treningsstipend for sine prestasjoner i sesongen 2014. Her er et utdrag av hva han har prestert:

Ole-Martin har i 2014 deltatt på en rekke stevner. Han startet friidrettssesongen med å bli kretsmester i terrengløp i mai. Så tok han 6. plass i ungdomsbirken løp i juni. Etter det ble det full fokus på baneløp. De beste prestasjonene er 2. plass på 800m og 1. plass på 1500 på DN Galan Youth i Stockholm hvor mange av de beste utøverne fra Danmark, Sverige og Norge i aldersbestemte lag deltok. Og seier i både 600m og 1500m i PEAB-lekene på Jessheim i september. Peab-lekene er Norges Friidrettsforbunds regionale ungdomsleker for aldersgruppen 13 og 14 år. Utøverne tas ut til kretslag og konkurrerer på vegne av kretsen. Det er konkurranser i tre ulike regioner. I 2014 er det Osterøy, Stjørdal og Jessheim som var arrangører. På Jessheim konkurrerte disse kretsene: Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold.

Æresmedlemskap
Ragnar Lund og Øivind Dahl ble utnevnt som æresmedlemmer i årsmøtet til idrettslaget for 2014, sistnevnte hadde ikke anledning til å delta på årsmøtet.

Begge to har en lang og god historikk i sin idrettsgren og meget gode prestasjoner. I tillegg har begge bidratt aktivt i en årrekke for idrettslag, på frivillig basis. Les mer om historien til dem begge her:

Ragnar Lund
Øivind Dahl


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.