Ny turløype i Egneråsen - Innkalling til dugnader

Postet av Sørum IL - Ski den 9. Okt 2015

Som kjent er vi i gang med opparbeidelse av ny turtrasè og i den forbindelse har Sørum idrettslag forpliktet seg til dugnadsinnsats. Dette arbeidet består i det vesentlige i hugging/rydding i traseen før maskinene kommer inn og planerer/grøfter.

Dugnadsrbeidet må ligge i forkant av entrepenørens arbeid. Ettersom dette tar til allerede mandag 19. ds., må vi komme i gang snarest. Derfor settes det nå i første omgang opp tre dager og det
er da å håpe at i alle fall en av dem passer for deg.

I deler av traseen er nå tømmer og ved hugget og kjørt ut. Det som ligger igjen (greiner og kvist) skal mates inn i en traktordrevet fliskutter. Det er dette arbeidet som skal gjøres på følgende tre dager:

Fredag 23.10 , kl. 1000
Lørdag 24.10, kl. 1000
Søndag 25.10, kl. 1000

Dette er trivelig arbeid og etter et par timers arbeid tar vi lunch på egnet plass. Det finnes alltids en gapahuk i området. Ta derfor med sekken med litt mat og drikke. Det trengs ikke redskap,- kun anvendelig antrekk og arbeidshansker.

Oppmøte er ved bommen til Svartputtveien. Selv om bommen er åpen, så kjør ikke inn, men parker langs Grindbakkveien. Det er ikke langt å gå.

Det vi nå opparbeider, er trase for bl a fremtidens skiløype i vårt område. Dette er et gode for alle
og ikke minst for de som er barn/unge i dag.

Vi vil sette stor pris på om du varslet Elin Mørk elin-hem@online.no om hvilken dag du kan delta.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.