Løypestatus 10.06.16

Postet av Sørum IL den 11. Jun 2016

KLART FOR EN TRENINGSTUR I STOMPERUDLØYPA

Stomperudløypa har til nå ikke vært klargjort for sommersesongen. Det har i løpet av vinteren vært noe tømmerhogst i løypa og rydding etter dette er ennå ikke gjort. Videre har det vært en del trær og mindre busker som har veltet og sperret deler av løypa.

Vi har i løpet av de siste dagene hatt en inspeksjon av største delen av løypa og ryddet unna trær og busker som har vært til inder for å komme frem. Nå skal størsteparten av løypa være godt tilgjengelig med sykkel. Det er tøft og fint i området, og det skulle ligge vel til rette for en sykkeltur.

Tømmerhogst i deler av løypa er en nødvendig aktivitet vi har i avtale med grunneierne. De må kunne drive skogen sin. Den aktuelle strekningen som er dårlig skulle være reparert i mai, men det er ikke alltid maskinene kommer til avtalt tid, og grunneieren håper det skal være ryddet og skadene være reparert før St.hans.

Vi vil skilte omkjøring rundt den vanskelige strekningen. Det er fortsatt områder som trenger litt oppfiksing. Vi vil framover og utover sommeren rydde kvist og tilvekst av kratt og småbusker.

Men - som nevnt er det fint å sykle i området nå og meldinger om tørt vær fremover. Så bare kom deg ut!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.